DAKSERVICE JEROEN VAN RIEL B.V.

Ollandseweg 132 Sint-Oedenrode

0413-47 91 74 | 06 53 24 97 93

info@jeroenvanriel.nl

Dakinspecties

Bitumen daken

EPDM daken

Zink en koper

werken

Loodgieters

werkzaamheden

Timmer

werkzaamheden

Project

begeleiding

Lift verhuur

Copyright Bart van der Aa Fotografie

 

Projectbegeleiding


Ervaren dak- en bouwservice

Dakservice Jeroen van Riel is al vele jaren een ervaren dakspecialist in de dakdekkerswereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in dakbeheer, onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Veel verzekeringsbedrijven eisen tegenwoordig dat daken goed onderhouden worden en in een prima staat verkeren. Dakservice Jeroen van Riel helpt u hierbij en zorgt ervoor dat de kans op eventuele schade of lekkages verkomen wordt. Dakservice Jeroen van Riel heeft met deze wijze van dienstverlening al vele opdrachtgevers (zowel zakelijk als particulier) succesvol van dienst kunnen zijn. 

Advies op maat

In de aanvraagfase wordt door Dakservice Jeroen van Riel geheel vrijblijvend een uitvoerig advies uitgebracht voor het gehele dakproject. Bij nieuwbouw wordt de offerte uitgebracht op basis van een aanwezig bestek. Ieder project wordt getoetst aan de technische normen en het bouwbesluit. Bij renovatieaanvragen zal Dakservice Jeroen van Riel eerst het dak grondig inspecteren, waarna de wensen van de opdrachtgever en de technische kennis zullen leiden tot een doeltreffend advies op maat!


U kunt Dakservice Jeroen van Riel inhuren voor het begeleiden en realiseren van uw project. U bent dan verzekerd van vakkundig advies. Ook neemt Dakservice Jeroen van Riel werkzaamheden voor woningstichtingen uit handen, door contracten met de huurders te leggen en te onderhouden.

 

Onderhouds

contract