DAKSERVICE JEROEN VAN RIEL B.V.

Ollandseweg 132 Sint-Oedenrode

0413-47 91 74 | 06 53 24 97 93

info@jeroenvanriel.nl

Dakinspecties

Bitumen daken

Zink en koper

werken

Timmer

werkzaamheden

Copyright Bart van der Aa Fotografie

 

Bitumendaken

Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoorpanden, garages, dakkapellen, tuinhuisjes e.d. Een bitumen dak vormt een beproefd recept waarbij de ontwikkelingen bovendien niet hebben stil gestaan. Bij de meeste platte daken gaat het om dakbedekking van APP* of SBS** brandrollen, die door middel van de brandtechniek worden aangebracht. Ook voor hellende daken kan bitumen dakbedekking een hele goede keuze zijn.

 

Dakservice Jeroen van Riel levert zowel APP en SBS brandrollen als de gehele aanbreng van het bitumen dakbedekking. Alle rollen worden geleverd met een CTG komo certificaat. Onder dit gehele traject van de aanbreng van het dakbedekking wordt verstaan:

 

Dakservice Jeroen van Riel kan u vakkundig adviseren welk type dak in uw geval de beste oplossing vormt.

 

 

*APP staat voor A-tactisch Poly Propyleen. Dit is een kunststof met een plastisch karakter (plastomeer) die wordt toegevoegd aan bitumen. APP gemodificeerd bitumen heeft hierdoor een sterk verbeterde weerstand tegen UV straling.

 

**SBS staat voor Styreen Butadieen Styreen. Dit is een kunstmatig gefabriceerd rubber (elastomeer) dat toegevoegd wordt aan bitumen. SBS gemodificeerd bitumen heeft hierdoor een sterk elastisch karakter gekregen. Tevens is de hechtkracht van het bitumen sterk verbeterd. Voordeel hiervan is dat dit type dakbedekking de werking van de ondergrond (isolatie, staal, hout e.d.) gemakkelijk kan opvangen en tegelijkertijd het dak langdurig waterdicht kan houden.

Onderhouds

contract